LLEGIR TAMBÉ: LG anuncia un "compromís de tres anys" per a les actualitzacions del sistema operatiu

SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE SOURCE

"Un acord voluntari entre aquests dos proveïdors és

, en última instància, en el millor interès dels fabricants i treballadors nord-americans", va dir el director executiu de Ford, Jim Farley, després de la decisió de l'ITC al febrer.

La representant de comerç dels Estats Units, Katherine Tai, que ha estat en el seu càrrec menys d’un mes i l’oficina de la qual està designada per assumir el lideratge en aquests casos, va mantenir reunions amb les parts a mesura que s’acabava el termini. Els funcionaris de Geòrgia, inclosos els dos senadors demòcrates recentment elegits, crítics per a l'agenda de Biden, també es van reunir amb alts executius de l'empresa i funcionaris de l'administració.

El cas va provocar un esforç extraordinari per pressionar l'administració 

de Biden, amb reunions gairebé diàries durant les últimes setmanes que van implicar funcionaris d'una desena d'agències governamentals i funcionaris de les empreses i els fabricants d'automòbils. LG i SK van gastar més d’un milió de dòlars l’any passat en esforços de pressió, segons les dades recollides pel Centre for Responsive Politics.